“Leuke creatieve en spontane samenwerking”

“De Stichting Sint Nicolaas sprookje Heerenveen is zeer content met haar nieuwe website ontwikkeld door ENVIS.”

“De Stichting Sint Nicolaas sprookje Heerenveen is zeer content met haar nieuwe website ontwikkeld door ENVIS. Daarnaast is de begeleiding en het beheer indeze uitstekend.

“ENVIS is een aanrader. Er wordt met je meegedacht en op een plezierige manier samengewerkt.”

“De keuze voor ENVIS, oftewel Gerben, voor het bouwen van de nieuwe website voor WIK-FTC bleek een hele goede te zijn.
Door zijn kennis en ervaring hebben wij de juiste keuzes kunnen maken voor een website die bij onze sportieve vereniging past. Voorzien van de laatste technische snufjes. Maar nog belangrijker, een site die gemakkelijk te beheren is. ENVIS is een aanrader. Er wordt met je meegedacht en op een plezierige manier samengewerkt.

“Ik ben erg tevreden met het resultaat, en met de weg er naartoe.”

“ENVIS werd mij aangeraden via LinkedIn. Ik heb met Gerben heel prettig samengewerkt; hij is heel servicegericht, denkt mee met je vragen en wensen om tot een up to date, goed vindbare website te komen.

Een website die de sfeer van mijn bedrijf, mijn visie op en manier van begeleiden uitstraalt. Dat is zeker gelukt! Ik ben erg tevreden met het resultaat, en met de weg er naartoe.”

“Ik ben erg blij met het eindresultaat!”

“De site van de Ambachtelijke Keuken is een eigentijdse, frisse site geworden, waarbij onze producten goed tot zijn recht komen! AmbachtelijkeKeuken.nl is met veel oog voor detail en binnen een krappe planning gerealiseerd door ENVIS. Ik ben erg blij met het eindresultaat!”

“Onze nieuwe site is een visitekaartje voor ons bedrijf waar we erg trots op zijn”

“Voor ons bedrijf On Track BV hebben we zaken gedaan met ENVIS. We zijn echt erg blij met onze mooie website. Een visitekaartje voor ons bedrijf waar we erg trots op zijn. Het contact met Gerben van ENVIS verloopt plezierig en makkelijk; Hij heeft onze, soms lastige wensen, prima kunnen vertalen naar een mooie site.”

“Een mooie, duidelijke en eigentijdse website”

“Onlangs ben ik een eigen praktijk begonnen voor Regenesis Healing, een alternatieve therapie. Voor de website heb ik ENVIS ingeschakeld. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en ook de weg er naartoe was een leuke en creatieve ervaring. Gerben had zeer leuke ideeën en stond open voor mijn ideeën. Door deze positieve samenwerking staat er nu een mooie, duidelijke en eigentijdse website.”

“Mijn website vertaalt echt wie ik ben en dat is te danken aan ENVIS.”

“Creatief zijn en computertechniek gaan niet goed samen. In ieder geval niet wat mij betreft! Ideeën genoeg, maar voor de uitvoering ervan had ik toch echt een expert nodig. Gerben heeft mijn input omgezet in een prachtige website! Hij denkt met je mee en geeft veel tips. Hij weet de techniek om te zetten naar een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke site! Mijn website vertaalt echt wie ik ben en dat is te danken aan ENVIS! Ik ben super blij met het resultaat!”

“Het eindresultaat mag er zijn! Ik ben een blije klant.”

“ENVIS heb ik gevraagd om een flexibele, mooie site voor mij te bouwen die overzichtelijk is voor de klant en mijn doelgroep aanspreekt. Het meest belangrijke vond ik nog dat ik het moet kunnen snappen wanneer ik iets toe wil voegen aan de site en wanneer ik aanpassingen wil doen. Hiervoor heeft Gerben een prima oplossing gevonden. Hij is zeer behulpzaam en duidelijk qua uitleg en heeft aan een half woord genoeg. Wanneer ik iets vroeg tijdens het bouwen van de site, kreeg ik snel antwoord. Het eindresultaat mag er zijn! Ik ben een blije klant.”

“Met oog voor detail weet ENVIS een functionele website te maken met de passende uitstraling.”

“De betrokkenheid stopt niet met de live-gang, maar ook het onderhoud van de website is bij hem in vertrouwde handen. Ik heb er helemaal geen omkijken naar, terwijl alles netjes geregeld is.”